Toivalan osakaskunta

Tervehdys Vuorela / Toivala alueen asukkaat,

 

Toivalan Osakaskunnan (=kalastuskunnan) kalastusluvat ovat myynnissä St1 Liikenneasemalla Toivalassa. Uudet  luvat ovat voimassa kaksi kalenterivuotta.

Kalastusalueemme on noin 600 hehtaaria, alkaen Vuorelan Paasisalon sillan pohjoispuolelta ja jatkuu Virtasalmen puolivälissä Ranta-Toivalaan ja edelleen Kirkkoniemen ohi aina Uuhilahden pohjukkaan Kuopion ja Siilinjärven rajalle.  Kalastusalueen kartta nähtävillä luvanmyyntipisteessä.

Kalastusluvan hinta on edelleen 10 euron hoitomaksu ja pyydysmerkit 2 euroa kappale. Pyydysmerkkejä voi lunastaa  1 -8 kpl/talous. Tarkempi ohjeistus luvista ja merkeistä tulee lunastetun kalastusluvan mukana. Mielestämme kalastusluvan hinta on kohtuullinen, onhan se voimassa kaksi kalenterivuotta. Näilläkin lupamaksu tuloilla olemme osaltaan rahoittaneet kalanpoikasten istutuksia, vuosittain istutamme  noin 2000 kuhanpoikasta ja 500 siianpoikasta.

Toivomme verkkojen ym kalanpyydysten asianmukaista merkintää, näin myös viehekalastuksen harjoittaminen helpottuu, eikä pyydykset vaurioidu.

Lisätietoja luvista ja maksuista ym kalastukseen liittyvistä kysymyksistä allekirjoittaneelta.

 

Markku Pohtinen

Puheenjohtaja

Toivalan Osakaskunta

0400 735687